Ανακοινώσεις

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των τελικών ενδοσχολικών εξετάσεων για το σχολείο μας! 

Σύμφωνα με αυτό οι εξετάσεις τελειώνουν την Τρίτη 11/6/2019.  

popular

Από την 3η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 έως την 9η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ΄ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης για το Τριτάξιο Εσπερινό ΓΕ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες, εάν είναι ενήλικοι/ες. Οι παραπάνω ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για λειτουργούντα τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα  e-eggrafes πατήστε εδώ

 

Το σχολείο μας,  κατά τους θερινούς μήνες: Ιούλιο και Αύγουστο, θα είναι ανοικτό για οποιαδήποτε εργασία κάθε Πέμπτη.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας καθορίστηκε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της Β΄ τάξης του Τριτάξιου Εσπερινού Γενικού Λυκείου που θα ισχύσει από φέτος για όλους τους μαθητές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα Μαθήματα

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, συνεχίζονται από Δευτέρα 25-06-18 έως Παρασκευή 29-06-18 οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο από μαθητές/τριες που δεν υπέβαλαν αίτηση στην Α' Φάση για λόγους ανωτέρας βίας.

Επίσης είναι δυνατή η τροποποίηση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής -Δηλώσεων Προτίμησης που έγιναν στην Α' Φάση μόνο νια μαθητές/τριες που απορρίφθηκαν στη δεύτερη εξεταστική περίοδο του Ιουνίου.

Κύλιση στην Αρχή