Δραστηριότητες

 

Την Τετάρτη 25/4/2018, το σχολείο μας παρακολούθησε ενημέρωση από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "Άγιος Εφραίμ", στο Νοσοκομείο Ρόδου, σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου που αφορούν την αιμοδοσία, και την δωρεά μυελού των οστών και ομφαλοπλακουντιακού αίματος.

Το Εσπερινό Λύκειο Ρόδου  συμμετείχε στον εορτασμό της εθνικής επετείου με την σχολική γιορτή που διοργάνωσε στην αίθουσα εκδηλώσεων και με την άριστη παρουσία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2018.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το σχολείο μας μαζί με το Εσπερινό Γυμνάσιο Ρόδου στην μεγάλη αίθουσα Εκδηλώσεων, παρουσία των μαθητών μας, συγγενών  αλλά και παλαιών αποφοίτων. 

 

Το Εσπερινό ΓΕΛ Ρόδου πραγματοποίησε δενδροφύτευση στις 15/3/18 στα Πλατάνια της Ρόδου. Με τη στήριξη της Δ/σης Δασών Δωδεκανήσου, των Δασοφυλάκων και του Δήμου Ρόδου,

 Είμασταν όλοι εκεί!

Το Εσπερινό Λύκειο Ρόδου συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, το ΕΚΑΒ Ρόδου, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, με θέμα:"Τροχαία ατυχήματα, πρόληψη και αντιμετώπισή τους".

Κύλιση στην Αρχή