Μετά την ανακοίνωση των βάσεων, ο σύλλογος διδασκόντων εκφράζει τα θερμά του Συγχαρητήρια σε επιτυχούσες και επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ!

Παρακάτω είναι όλες οι σχολές που πέτυχαν οι μαθητές και μαθήτριές μας:
1. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ)
2. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ)
3. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΟΔΟΣ)
4. ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ)
5. ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)
6. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ)

popular

Ξεκινούν από την Παρασκευή 22-6-2018 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 16-7-2018 οι διαδικασίες για την Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2018.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Εσπερινό Λύκειο από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

 

Από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου  θα πρέπει οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ  που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

 

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, oι Πανελλάδικες Εξετάσεις αρχίζουν την Παρασκευή 8 Ιουνίου με πρώτο μάθημα την Νέα Ελληνική Γλώσσσα (Γενικής Παιδείας) και λήγουν την Τρίτη 19 Ιουνίου. Τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από 22/6/2018 ως 30/6/2018.

Φέτος η διάρκεια των Πανελλαδικών θα είναι κατά μια μέρα μικρότερη λόγω της κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται με σχετική εγκύκλιο, ότι η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2018. Για τις ακριβείς ημερομηνίες θα ακολουθήσει νεώτερη εγκύκλιος.

Κύλιση στην Αρχή